Vloeren

Bekijk hier de pagina voor een greep uit ons vloeren assortiment.

Houten vloeren

Geen enkele boom op de wereld is hetzelfde, zo is ook elke houten vloer uniek. Dat maakt een houten vloer een schitterende optie om een interieur een natuurlijk en persoonlijk karakter te geven. Voor elke woonstijl hebben wij een houten vloer in ons assortiment.

Bent u op zoek naar een vloer met een landelijke uitstraling of een meer minimalistisch of modern karakter? De unieke eigen kleurcollectie van het Bruynzeel vloerassortiment zal uw interieurarchitect graag verwerken in het ontwerp voor uw inrichting. Tenslotte zijn de bekende visgraat- of patroonvloeren zoals deze al meer dan een eeuw door Bruynzeel zijn gelegd aangepast aan de huidige woontrends. Kortom, het vloerenassortiment bij Vloerendeur is er een met karakter.

Laminaat vloeren

De laminaatvloeren van Bruynzeel onderscheiden zich door uitstraling, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Door de kwalitatief hoogwaardige opbouw met een dikte van maar liefst 10 mm en een perfecte afwerklaag die ook nog eens zeer eenvoudig is te onderhouden zijn onze laminaatvloeren een goed alternatief voor een houten vloer. Ook voor intensief gebruik zijn onze laminaatvloeren prima geschikt.

De perfect te combineren kleurencollectie van ons complete assortiment, zorgt ervoor dat u onze houten vloeren in de ene ruimte kunt combineren met een laminaatvloer in een andere ruimte of verdieping. Daarnaast zijn deze vloeren ook prima zelf te leggen waarbij wij u voorzien van een duidelijke leginstructie.

laminaat-vloeren
pvc-vloeren

PVC vloeren

Wie kiest voor een PVC vloer is verzekerd van een gebruiksvriendelijke vloer die een aantal zeer gunstige eigenschappen heeft. Zo zijn onze PVC vloeren “stille” vloeren, die er voor zorgen dat er nauwelijks sprake is van loopgeluid. Daarnaast voelt deze vloer warm en dus comfortabel aan.  Deze vloeren zijn uitermate geschikt voor de toepassing in vochtige ruimtes.

De Bruynzeel PVC vloeren kunnen worden verlijmd aan de ondervloer, maar door het eenvoudige klicksysteem is het zwevend leggen van een PVC vloer ook een goede optie. Door het zwevend plaatsen is deze vloer ook eenvoudig zelf te leggen en bovendien verhuisbaar.

Vloerverwarming

De vloeren uit het Bruynzeel vloerenassortiment zijn bij uitstek geschikt om te plaatsen in combinatie met vloerverwarming. Bij het toepassen van deze combinatie is het wel belangrijk om hierover een goed advies te krijgen met betrekking tot de vloerkeuze. Zaken als garantie en rendement van uw vloerverwarmingssysteem komen tijdens een adviesgesprek aan de orde. Wanneer u in uw bestaande woning een vloerverwarmingssysteem wilt laten installeren zijn wij voor u de ideale partner. Hiermee heeft u slechts één aanspreekpunt en dat is wel zo prettig.

vloerverwarming

Deuren voor binnen en buiten

VloerenDeur biedt een compleet assortiment deuren van het fabrikaat Bruynzeel.

De deuren zijn van Nederlands fabricaat en volgens ambachtelijke makelij vervaardigd. Het upgraden van je woning of bedrijfspand met deze kwaliteitsdeuren, is elke investering meer dan waard.

Contact

Vloerendeur (Hoofdkantoor)
Marconistraat 2 - 6372PN Landgraaf
T: +31(0) 88 3500600
E: info@vloerendeur.nl

Vloerendeur (Filiaal Zoetermeer)
Wattstraat 17D - 2723 RA Zoetermeer
T: +31(0) 88 3500699
E: info@vloerendeur.nl

Bel me voor een afspraak

Invalid Number
logo-bruynzeel-wit