Traprenovatie

Wij renoveren bestaande trappen, met massief hout, Laminaat of PVC.

CPL - Barrique - dicht - 1
Treden massief - hardwaxolie wit - 2

Uw trap weer als nieuw!

Met ons unieke concept voor traprenovatie wordt elke trap een stijlvol bijpassend meubelstuk in uw interieur. Uw keuze is dus niet meer beperkt tot enkel vloerbedekking of het schilderen van de trap, bovendien biedt onze traprenovatie u een duurzame oplossing waarvan u jaren plezier zult hebben.

Wij renoveren bestaande trappen waarbij u kunt kiezen voor een afwerking in massief hout, HPL laminaat of PVC.

De tredes in hout leveren wij in vele uitvoeringen die qua kleur en uitstraling aansluiten bij uw bestaande of nieuwe vloer. De tredes zijn geproduceerd uit kwalitatief hoogwaardig Eiken wat wordt geleverd zonder noesten en spinthout.

In de toplaag van onze HPL laminaat tredes, leverbaar in meer dan 20 kleuren, is aluminiumoxide verwerkt, wat zorgt voor extra antislip!

Bovendien zijn onze HPL laminaat trappen onderhoudsvrij, wel zo gemakkelijk.

Met de nieuwste trend in trapbekleding met PVC zijn wij ook bekend. De  10 trendy kleuren uit "VT-Wonen" lijn, van de lijn "VT Wonen" zorgen ervoor dat u ook deze trapafwerking kunt combineren met uw PVC-vloer.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of maak afspraak bij u thuis of in één van onze showrooms voor een vakkundig advies. Wij laten u op een trap op ware grootte graag de vele opties zien.

Geschikt voor elke trap

Heeft u een houten of betonnen trap? En is deze recht of draaiend? Voor deze verschillende situaties bieden wij u een passende oplossing.

Heeft u een open trap, ook die kunnen wij bekleden, zelfs als het de onderkant betreft. Ook kunnen wij u van dienst zijn als u er voor kiest om bijvoorbeeld led-verlichting in de tredes te laten verwerken. Onze voorbeeldtrappen in de showroom maken het u duidelijk.

Beton A

Contact

Hoofdkantoor
Veldsteen 46
4815 PK Breda

076 763 03 50
info@vloerendeur.nl

Bel me voor een afspraak

Invalid Email
Invalid Number
logo-bruynzeel-wit