Bruynzeel kwaliteitsdeuren

Als leverancier van de houten vloeren van Bruynzeel worden wij vrijwel dagelijks ingeschakeld voor renovatie. Dit houdt in: de parketvloer schuren, daarna lakken of oliën. 

Waarom Uw Parketvloer Schuren ?

Er zijn verschillende redenen om de vloer te laten schuren en lakken.

Parketvloer Schuren

Door jarenlang op de vloer te wonen, ontstaan gebruikssporen zoals krassen, vlekken en deukjes ontstaan. Deze ontstaan bijvoorbeeld door harde voorwerpen die over uw parketvloer schuren of hierop vallen. Ook kunnen bepaalde vloeistoffen vlekken achterlaten.

Daarnaast kan een verbouwing een aanleiding zijn voor de renovatie van een parketvloer. In dat geval kunnen we u het juiste materiaal direct leveren of speciaal laten produceren. Hierdoor ziet u na de renovatie geen verschil tussen het nieuwe  en het materiaal dat er al lag.

Wanneer een schade de reden is tot de renovatie van uw vloer, nemen we graag deze schade voor u op. We maken dan een professionele offerte of taxatie van de schade.
Uw verzekering of agent kan hiernaar vragen.

Voordeel van een taxatie of expertiserapport betekent voor u, dat bij goedkeuring en opdracht u geen onverwachte kosten achteraf hoeft te vrezen.

Er zijn dus meerdere redenen om de vakmensen van VloerenDeur in te schakelen, zodat uw vloer er na renovatie weer als nieuw uitziet.
Vraag hier direct een offerte aan voor de renovatie van uw vloer.

Make-Over Van Uw Parketvloer

Nog een goede reden om uw parketvloer te laten renoveren is een complete make-over van uw woning. Uw parketvloer schuren en lakken is hierbij dan ook zeer zeker aan te raden.

Woontrends veranderen voortdurend. Zo kunnen ook uw eigen voorkeuren veranderen. De aanschaf van een parketvloer is in de meeste gevallen een goede investering geweest. Toch kan het zo zijn dat uw interieursmaak na een tijd verandert. In dit geval kan de vloer dan meestal naar uw huidige woonwensen worden aangepast.

Parketvloer Schuren

Mogelijke Bewerkingen

Over het algemeen zal bij renovatie de parketvloer schuren, polijsten, lakken of oliën worden uitgevoerd.
Afhankelijk van uw smaak kan voor een meer rustieke uitstraling worden gekozen. Dit gebeurt via een extra borstelbehandeling.

Schuren en borstelen doen onze parketteurs natuurlijk stofvrij. Daarom is het aan te raden, om de renovatie van uw vloer als laatste in te plannen. Dit vooral in het geval van een grote verbouwing, waarbij de vloer nog extra beschadigd kan raken.

Ook de verouderde of doorleefde vloer is tegenwoordig erg in trek. Afhankelijk van uw soort vloer kan dit ook worden toegepast.

 

Soorten Afwerkingen

Na de machinale bewerking moet de vloer worden voorzien van een nieuwe oppervlaktebehandeling. Deze kan bestaan uit een lakbehandeling. In de meeste gevallen betreft dit een behandeling met een matte laklaag. Ook is een afwerking in zijdeglans mogelijk.
Laat u uw parketvloer schuren en lakken door VloerenDeur, dan wordt er altijd een 3-laags laksysteem aangebracht.
Groot voordeel hiervan is dat uw vloer wordt voorzien van de meest slijtvaste afwerking.  U kunt dus gegarandeerd vertrouwen op zorgeloos woongenot.

Uw vloer kan ook worden afgewerkt met een duurzame olielaag. Bij Vloerendeur wordt hiervoor uitsluitend een 2 componentnolie toegepast.
Deze biedt enorm veel voordelen ten opzichte van de  veel gebruikte één-component vloerolie.
Voornaamste voordeel is dat uw vloer in extreem hoge mate bestendigheid heeft tegen vocht- en vuilindringing van bovenaf.
Daarnaast is de 2 componentolie veel slijtvaster terwijl uw parketvloer zijn natuurlijke uitstraling volledig behoudt.

De Vloerendeur oliebehandeling is daarom zeker ook geschikt voor toepassing in meer intensief gebruikte ruimtes, zoals bijvoorbeeld de keuken of woonkamer.

Meerdere kleuren en sferen zijn mogelijk

De VloerenDeur vloerafwerking kan desgewenst in kleur worden afgewerkt. Zowel in olie als lak zijn er diverse mogelijkheden.
Hierdoor krijgt uw vloer een compleet andere uitstraling. Zo kan de vloer worden aangepast aan uw huidige inrichting.
Na de behandeling is de vloer na één nacht al vochtbestendig en droog genoeg voor belasting.

Bezoek de dichtstbijzijnde showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Hieronder enkele populaire kleurstellingen die het meest wordne gekozen door onze klanten.

Natural
Deze kleur zorgt ervoor dat de vloer een zeer natuurlijke uitstraling heeft en de tekening van het hout goed zichtbaar zijn.

Natural Plus
De uitstraling komt redelijk overeen met de Oak Natural maar geeft de vloer een meer onbehandelde look.

White
Deze kleurbehandeling bestaat uit een mix van de kleur Oak Natural waaraan een minimum aan wit pigment is toegevoegd. Slechts in de nerf van het hout is dit te zien.

White Plus
De Oak White Plus geeft de vloer een echte dekkende whitewash uitstraling. Uw vloer is met deze kleurbehandeling perfect geschikt als lichte basis van uw woning.

Grey
De Oak Grey wordt vaak toegepast wanneer u een licht grijze basis wenst waarmee u de huidige woontrends perfect kunt combineren

Black
Deze kleur kiest u wanneer u bij voorkeur een lichte woning heeft waarbij een vloer met een warme meer donkere uitstraling zorgt voor het perfecte contrast.

Vanzelfsprekend bespreken we met u het onderhoud van de vloeren nadat deze is gerenoveerd. Overigens is het ook mogelijk het onderhoud aan onze vakmensen over te laten indien u dat wenst.

Kortom, uw parketvloer schuren, lakken of oliën doet u voor volledige service garantie via de VloerenDeur vakman!

 

Openingstijden

Maandag     Gesloten

Dinsdag     11:00 uur – 17:30 uur

Woensdag     11:00 uur – 17:30 uur

Donderdag     11:00 uur – 17:30 uur

Vrijdag     11:00 uur – 17:30 uur

Zaterdag     10:00 uur – 17:00 uur

Bel mij voor een afspraak:

Invalid Email
Invalid Number
logo bruynzeel wit