Meer over Vloerendeur

Bekijk hier de pagina voor meer info over ons.

Vakkennis en passie

De mensen bij Vloerendeur zijn zonder uitzondering vakmensen. Het team van Vloerendeur bestaat uit mensen die met elkaar al meer als 125 jaar werken met de kwaliteitsproducten van Bruynzeel! Of het nu gaat om de adviseurs die u in onze showrooms of bij u thuis voorzien van een goed advies en u tijdens het gehele traject begeleiden. Of de drijvende krachten in de binnendienst die er voor zorgen dat uw opdracht met zorg wordt ingepland en uitgevoerd. Of onze allround vakmensen die de vloeren plaatsen en renoveren, de deuren monteren of uw trap bekleden. Zij maken er hun dagelijks werk van om u als klant een tevreden klant te maken. Passie, kwaliteit en vakmanschap zijn de ingredi├źnten voor een schitterend eindresultaat!

Over advies

Een klant heeft niets aan een pratend pak; adviseurs moeten op basis van hun ervaring hun mening geven en kunnen zeggen dat bijvoorbeeld technisch anders kan. Een eerlijk advies biedt voor elke ruimte de beste vloeroplossing en houdt rekening met de gebruikswensen en het budget van de klant. Een advies dat leidt naar een passende en onderhoudsvriendelijke vloer of van Vloerendeur die een leven lang meegaat.

vloerendeur-team

Onze specialisten

Vloerendeur bestaat uit een team van vakspecialisten. Stuk voor stuk ervaren medewerkers, die graag met je meedenken. Wil je ons al wat beter leren kennen? Klik dan op de button hieronder voor een uitgebreide kennismaking met ons team.

Contact

Hoofdkantoor Breda
Veldsteen 46
4815 PK Breda

076 763 03 50
info@vloerendeur.nl

Bel me voor een afspraak

Invalid Email
Invalid Number
logo-bruynzeel-wit