Onderhoud

Bekijk hier de pagina voor een greep uit ons onderhoudsassortiment en services.

onderhoud-en-renovatie

Onderhoud en renovatie

Hoewel het onderhoud van onze houten vloeren tot een minimum wordt beperkt kan het voorkomen dat u na enkele jaren uw vloer wilt laten reinigen en voorzien van een nieuwe laag onderhoudsmiddel.

Als u na vele jaren woongenot uw vloer wilt laten renoveren om de gebruikssporen zo veel mogelijk te laten verwijderen kunnen wij uw parketvloer vakkundig renoveren. Dit is dan gelijk het moment om na te denken over de uitstraling van de vloer. Wij kunnen uw vloer schuren, waar nodig reparaties uitvoeren of wellicht uw vloer uitbreiden. Daarna kan de vloer worden afgewerkt met een oppervlaktebehandeling naar keuze.

Welke afwerking kiest u?

Wilt een afwerking met olie? Transparant of in een actuele kleurstelling? Het behoort tot de mogelijkheden. Op onze kleurenwaaier kunt u de verschillende opties naast elkaar zien. Natuurlijk kunnen wij uw vloer ook voorzien van een nieuwe laklaag. De matte laklaag die door ons wordt aangebracht zorgt ervoor dat uw vloer een mooie natuurlijke uitstraling krijgt die ook gemakkelijk is in onderhoud.

afwerking
vloerinspectie

Onze vloerinspectie

Tijdens een vloerinspectie door onze adviseur kunnen wij aangeven wat de mogelijkheden zijn. Onze ervaren parketteurs voeren de werkzaamheden graag voor u uit.

Contact

Vloerendeur (Hoofdkantoor)
Marconistraat 2 - 6372PN Landgraaf
T: +31(0) 88 3500600
E: info@vloerendeur.nl

Vloerendeur (Filiaal Zoetermeer)
Wattstraat 17D - 2723 RA Zoetermeer
T: +31(0) 88 3500699
E: info@vloerendeur.nl

Bel me voor een afspraak

Invalid Email
Invalid Number
logo-bruynzeel-wit