Onze Vakspecialisten

Onze medewerkers stellen zich voor…

Hans Uittenbogaard

Adviseur – Breda

Als adviseur van VloerenDeur adviseer je de klanten wat de mogelijkheden zijn bij de keuze van een houten vloer, Bruynzeel deuren of traprenovatie en ben je van het begin tot het einde betrokken bij het “inrichtingsproject” van de klant. Mensen vragen om een eerlijk advies over interieur, gebruiksvriendelijkheid van de vloer en technische mogelijkheden zoals geluidsisolatie en houten vloeren in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast is het vaak de wens om de stijl van de deuren of de trap aan te passen aan de houten vloer. Hierin mag je adviseren en daarin draag je echt iets bij. Dit werk is heel persoonlijk; daarom is het voor een goed advies zo belangrijk om de wensen van de klant én de mogelijkheden in de betreffende ruimte goed te inventariseren.

het team
het team

Petra van Driesum

Binnendienst – Breda

Het werk van de binnendienst is vaak minder zichtbaar, maar natuurlijk van essentieel belang om onze klanten uiteindelijk tot tevreden klanten te maken. Direct bij het verwerken van de opdracht in onze administratie start het traject waarbij diverse afdelingen actief met de opdracht aan de slag gaan. In mijn functie als Sales en Service Support ben ik zeg maar de “spin in het web” van het bedrijf. Dat doe ik inmiddels al 28 jaar met veel plezier. Er is in die tijd veel veranderd, maar niet alles: onze klanten verwachtten toen en nu nog steeds een goede kwaliteit, service, begeleiding en een mooi eindproduct.

Adriaan van Wijk

Adviseur – Den Haag

Al 17 jaar mag ik onze klanten adviseren en helpen om de juiste keuze te maken als zij op zoek zijn naar een kwaliteitsvloer van Bruynzeel. Al vele jaren mogen wij ons specialist noemen op bijvoorbeeld het gebied van parket en vloerverwarming. Je merkt nog steeds dat er nog veel onduidelijk is over deze toepassing. Doordat wij op deze vragen een zeer goed, met berekeningen onderbouwd antwoord kunnen geven, maken we met onze vloeren vrijwel altijd het verschil. Natuurlijk hebben we met ons uitgebreide assortiment eigenlijk voor elke klant de vloer naar keuze. Kwaliteit verkopen verveelt nooit!

het team
het team

André van Alphen

Parketteur – Amsterdam

Mijn dagelijks werk bestaat uit het leggen van parketvloeren, het uitvoeren van reparaties en het renoveren van bestaande vloeren. Met inmiddels ruim 20 jaar ervaring zou je kunnen zeggen dat het standaard werk is geworden. Dat is echter juist niet het geval. De vloeren in elke woning zijn verschillend en hebben allemaal hun eigen technische aspecten. Het werk wordt dus nooit saai. Naast mijn werk bij consumenten thuis heb ik ook veel ervaring met het leggen van vloeren in projecten zoals musea, theaters, kantoren en andere speciale projecten. De verschillende opdrachtgevers maken van dit werk echt een prachtige baan.

Johan van Wijk

Adviseur - Amsterdam

 

Johan van Wijk
het team

Erwin van der Putten

Parketteur – Amsterdam

Ik ben als aankomend parketteur dagelijks druk in de weer om de fijne kneepjes van het vak te leren. Ik heb enorm veel plezier in het werk omdat ik zie welke mooie dingen je kunt bereiken met door met je handen te werken.

Het werk biedt veel variatie en ook het contact met klanten vind ik erg leuk.
Ik hoop dat ik in de toekomst nog vele klanten blij mag maken met een mooie vloer.

Arthur de Ruiter

Adviseur – Rotterdam

Voor mij is één van de belangrijkste zaken in mijn dagelijks werk dat ik volledig op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen. Door mijn ervaring in de woninginrichting sinds 1996 zou het adviseren van onze klanten op het gebied van vloeren en deuren een standaard advies kunnen zijn. Niets is minder waar! Juist de laatste jaren zijn de mogelijkheden als het gaat om de toepassing van verschillende materialen en mogelijkheden als het gaat om kleuren enorm uitgebreid. Het is dan ook enorm interessant om deze ontwikkelingen te volgen en het geeft altijd weer veel voldoening om dit te delen én te kunnen tonen aan onze klanten.”

het team
het team

Johan van Zundert

Parketteur – Den Haag

Het leggen van parketvloeren is mijn lust en mijn leven. Van huis uit heb ik dit meegekregen, want ook mijn vader is altijd parketteur geweest. Jaren hebben we samen Bruynzeel vloeren gelegd. Nog steeds begin ik elke dag met veel plezier aan mijn werk. Onze klanten krijgen van de adviseurs een goed advies en wij krijgen vooraf ook een duidelijk overzicht van de afspraken die zijn gemaakt met de klanten tijdens het adviesgesprek en ook bij de uitgebreide voorinspectie die door de adviseurs worden uitgevoerd. Als de klanten na het opleveren van de vloer helemaal tevreden zijn, dan ben ik het ook.

Louis van der Putten

Parketteur – Rotterdam

Hout is echt mijn passie. Ik hou van de geur van zaagsel, de prachtige tekeningen in het hout en het werken met natuurlijke producten waarmee je een prachtige vloer maakt. Mijn werk is echt mijn hobby. Elke vloer is een uitdaging want elke ruimte is weer anders. En als je deze verlaat met prachtige vloer erin waarop de klant trots is, dan geeft dat écht voldoening, en daar doe je het voor. Wij hebben veel klanten waar we meerdere keren voor werken. Soms kom ik na 20 jaar bij dezelfde klant terecht voor een vloerrenovatie die me dan weer herkent! Gaan de klanten verhuizen dan kom ik in hun nieuwe woning om een nieuwe parketvloer te leggen. Ruim 29 jaar geleden heb ik mijn eerste Bruynzeelvloer gelegd; ik hoop er nog vele te mogen leggen. Met dezelfde passie!

het team

Contact

Hoofdkantoor Breda
(Magazijn - GEEN showroom))
Heusing 4
4817 ZB Breda

076 763 03 50
info@vloerendeur.nl

Bel me voor een afspraak

Invalid Email
Invalid Number
logo-bruynzeel-wit