Bruynzeel Eigen Eiken

Wat is Eigen Eiken ?

Misschien heeft u een beeld van hoe uw perfecte vloer er uitziet. Bruynzeel Eigen Eiken biedt u daarom de mogelijkheid, om in drie stappen een parketvloer samen te stellen. Zo krijgt u een vloer die helemaal bij u past. Hierbij kunt u kiezen tussen verschillende houtselecties, kleuren en afwerkingen.

Rustiek of Premier

Wilt u een rustige, maar moderne uitstraling? Dan kiest u voor een premier sortering. Bij deze sortering wordt het hout geselecteerd op delen die geen of zeer weinig kleine noesten bevatten.

Of heeft u liever een robuustere look? Dan kiest u voor Rustiek. Hierbij zijn eventuele grotere noesten of verkleuringen in het hout toegestaan. Zo creëert u een levendigere en rustiekere sfeer.

kosten houten vloeren
bruynzeel eigen eiken

Negen verschillende kleuren

Anijs: Dit is de meest lichte kleurbehandeling. 
Zeezout:
Met deze lichte kleurbehandeling behoudt u een natuurlijke houtkleur.

Salie: De lichte grijze afmaking vormt de perfecte basis voor een trendy en modern interieur waarbij licht en ruimtelijkheid centraal staan.

Jeneverbes: Deze grijze afwerking met een lichte, blauwe tint maakt een levendige, maar toch rustgevende kleur.

Nootmuskaat: De natuurlijke en tijdloze bruintint is een perfecte aanvulling op een rustiek interieur, maar kan ook op een moderne manier worden toegepast.

Kaneel: Klassiek, warm en tijdloos. Toepasbaar in vrijwel ieder interieur.

Gember: Deze subtiele tint accentueert de natuurlijke kwaliteiten van het hout.

Fenegriek: De vloer is relatief licht en laat je woning groter lijken.

Cacao: De diepe zwarte kleur is meest donkere kleurolie in het assortiment. Het geeft uw vloer een dramatische en sfeervolle look.

Afwerkingen geschuurd, geborsteld of verouderd

Geborsteld:
Als u de natuurlijke kwaliteiten van het hout wilt benadrukken, dan is borstelen de geschikte afwerking. Dit omdat de nervenstructuur van het hout hiermee wordt geaccentueerd.

Verouderd:
Of heeft u liever een robuuste vloer? Hiervoor is veroudering de juiste afwerking. Hierbij worden de vloerdelen behandeld, waarna de vloer eruit zal zien alsof deze al decennia in je woning ligt.

Geschuurd:
Deze bewerking zorgt ervoor dat de oliebehandeling goed wordt opgenomen in het hout. Het schuren verzwakt het patroon van de nervenstructuur lichtjes. Hierdoor ogen de planken rustiger.

 

mutliplank visgraat
bruynzeel eigen eiken

Stappenplan

Eerste stap: de houtsortering kiezen. Met de keuze van de houtsortering en de afmetingen van de planken is de basis voor uw vloer al snel gelegd.

Tweede stap: 
kies de kleur. 
De uitgebreide collectie kleuren is zorgvuldig geselecteerd. De collectie bevat namelijk zowel moderne, hippe kleurkeuzes als tijdloze opties die in elk interieur passen.

Derde stap: keuze van afwerking. Door het bewerken van de planken wordt de levendigheid van het natuurproduct extra benadrukt. Zo brengt de afwerking van het hout de stijl die u voor ogen hebt volledig tot uiting in uw nieuwe vloer.

Laat u inspireren door langs te komen in een van onze showrooms:
Amsterdam
Breda
Den Haag
Rotterdam

Contact

Hoofdkantoor Breda
Veldsteen 46
4815 PK Breda

076 763 03 50
info@vloerendeur.nl

Neem contact op:

Invalid Email
Invalid Number
logo-bruynzeel-wit