traprenovatie prijs-prijs traprenovatie

Vloerendeur Breda

Bent u op zoek naar een nieuwe deur, vloer of traprenovatie in de regio Breda? Dan bent u bij de showroom van Vloerendeur in Breda aan het juiste adres. Kijk hieronder voor onze openingstijden.

Bezoekadres  
Veldsteen 46
4815 PK Breda

Telefoon (076) 763 03 50

Hans_Uittenbogaard--N-512x512

Hans Uittenbogaard - Adviseur – Breda

Als adviseur van VloerenDeur adviseer je de klanten wat de mogelijkheden zijn bij de keuze van een houten vloer, Bruynzeel deuren of traprenovatie en ben je van het begin tot het einde betrokken bij het “inrichtingsproject” van de klant. Mensen vragen om een eerlijk advies over interieur, gebruiksvriendelijkheid van de vloer en technische mogelijkheden zoals geluidsisolatie en houten vloeren in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast is het vaak de wens om de stijl van de deuren of de trap aan te passen aan de houten vloer. Hierin mag je adviseren en daarin draag je echt iets bij. Dit werk is heel persoonlijk; daarom is het voor een goed advies zo belangrijk om de wensen van de klant én de mogelijkheden in de betreffende ruimte goed te inventariseren.

Petra_van_Driesum-N--512x512

Petra van Driesum - Binnendienst – Breda

Het werk van de binnendienst is vaak minder zichtbaar, maar natuurlijk van essentieel belang om onze klanten uiteindelijk tot tevreden klanten te maken. Direct bij het verwerken van de opdracht in onze administratie start het traject waarbij diverse afdelingen actief met de opdracht aan de slag gaan. In mijn functie als Sales en Service Support ben ik zeg maar de “spin in het web” van het bedrijf. Dat doe ik inmiddels al 28 jaar met veel plezier. Er is in die tijd veel veranderd, maar niet alles: onze klanten verwachtten toen en nu nog steeds een goede kwaliteit, service, begeleiding en een mooi eindproduct.

Openingstijden

  • Maandag     gesloten
  • Dinsdag       11:00  uur – 17:00 uur
  • Woensdag   11:00  uur – 17:00 uur
  • Donderdag  11:00  uur – 17:00 uur
  • Vrijdag          11:00  uur – 17:00 uur
  • Zaterdag      10:00 uur – 16:30 uur

Contactformulier:

Invalid Email
Invalid Number
logo-bruynzeel-wit