vloerendeur-rotterdam

Vloerendeur Rotterdam

Bent u op zoek naar een nieuwe deur, vloer of traprenovatie in de regio Rotterdam? Dan bent u bij de showroom van Vloerendeur in Rotterdam aan het juiste adres. Kijk hieronder voor onze openingstijden. U kunt ook een afspraak maken.

Bezoekadres
Burgemeester van Walsumweg 188
3011 MZ Rotterdam

Telefoon
(010) 414 73 68

Arthur_de_Ruiter-N-512x512

Arthur de Ruiter - Adviseur – Rotterdam

Voor mij is één van de belangrijkste zaken in mijn dagelijks werk dat ik volledig op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen. Door mijn ervaring in de woninginrichting sinds 1996 zou het adviseren van onze klanten op het gebied van vloeren en deuren een standaard advies kunnen zijn. Niets is minder waar! Juist de laatste jaren zijn de mogelijkheden als het gaat om de toepassing van verschillende materialen en mogelijkheden als het gaat om kleuren enorm uitgebreid. Het is dan ook enorm interessant om deze ontwikkelingen te volgen en het geeft altijd weer veel voldoening om dit te delen én te kunnen tonen aan onze klanten.”

http://www.vloerendeur.nl/wp-content/uploads/2017/11/cropped-favicon.png
Louis_van_der_Putten-N-512x512

Louis van der Putten - Parketteur – Rotterdam

Hout is echt mijn passie. Ik hou van de geur van zaagsel, de prachtige tekeningen in het hout en het werken met natuurlijke producten waarmee je een prachtige vloer maakt. Mijn werk is echt mijn hobby. Elke vloer is een uitdaging want elke ruimte is weer anders. En als je deze verlaat met prachtige vloer erin waarop de klant trots is, dan geeft dat écht voldoening, en daar doe je het voor. Wij hebben veel klanten waar we meerdere keren voor werken. Soms kom ik na 20 jaar bij dezelfde klant terecht voor een vloerrenovatie die me dan weer herkent! Gaan de klanten verhuizen dan kom ik in hun nieuwe woning om een nieuwe parketvloer te leggen. Ruim 29 jaar geleden heb ik mijn eerste Bruynzeelvloer gelegd; ik hoop er nog vele te mogen leggen. Met dezelfde passie!

Openingstijden

Maandag     Gesloten

Dinsdag        11:00 uur – 17:30 uur

Woensdag    11:00 uur – 17:30 uur

Donderdag   11:00 uur – 17:30 uur

Vrijdag           11:00 uur – 17:30 uur

Zaterdag        10:00 uur – 17:00 uur

Bel me voor een afspraak

Invalid Email
Invalid Number
logo-bruynzeel-wit