vloerendeur-den-haag

Vloerendeur Den Haag

Bent u op zoek naar een nieuwe deur, vloer of traprenovatie in de regio Den Haag? Dan bent u bij de showroom van Vloerendeur in Den Haag aan het juiste adres. Kijk hieronder voor onze openingstijden. U kunt ook een afspraak maken.

Bezoekadres
Bezuidenhoutseweg 16
2594 AV Den Haag

Telefoon
(070) 383 78 32

Adriaan_van_Wijk--N-512x512

Adriaan van Wijk - Adviseur – Den Haag

Al 17 jaar mag ik onze klanten adviseren en helpen om de juiste keuze te maken als zij op zoek zijn naar een kwaliteitsvloer van Bruynzeel. Al vele jaren mogen wij ons specialist noemen op bijvoorbeeld het gebied van parket en vloerverwarming. Je merkt nog steeds dat er nog veel onduidelijk is over deze toepassing. Doordat wij op deze vragen een zeer goed, met berekeningen onderbouwd antwoord kunnen geven, maken we met onze vloeren vrijwel altijd het verschil. Natuurlijk hebben we met ons uitgebreide assortiment eigenlijk voor elke klant de vloer naar keuze. Kwaliteit verkopen verveelt nooit!

Johan_van_Zundert-N-512x512

Johan van Zundert - Parketteur – Den Haag

Het leggen van parketvloeren is mijn lust en mijn leven. Van huis uit heb ik dit meegekregen, want ook mijn vader is altijd parketteur geweest. Jaren hebben we samen Bruynzeel vloeren gelegd. Nog steeds begin ik elke dag met veel plezier aan mijn werk. Onze klanten krijgen van de adviseurs een goed advies en wij krijgen vooraf ook een duidelijk overzicht van de afspraken die zijn gemaakt met de klanten tijdens het adviesgesprek en ook bij de uitgebreide voorinspectie die door de adviseurs worden uitgevoerd. Als de klanten na het opleveren van de vloer helemaal tevreden zijn, dan ben ik het ook.

kosten houten vloeren

Openingstijden

Maandag     Gesloten

Dinsdag        11:00 uur – 17:30 uur

Woensdag    11:00 uur – 17:30 uur

Donderdag   11:00 uur – 17:30 uur

Vrijdag           11:00 uur – 17:30 uur

Zaterdag       10:00 uur – 17:00 uur

Bel me voor een afspraak

Invalid Email
Invalid Number
logo-bruynzeel-wit